Алхимия на екстаза. Сексуални тайни

BGN 25

Книгата е илюстрирана с 600 рисунки на Пени Слингър, сред които над 200 сексуални пози. Авторката е използвала образци от колекции по целия свят и е създала огромно разнообразие от еротични илюстрации, кото съставляват най-голямата публикувана колекция в света.

Описание на продукта:

Алхимия на екстаза е голяма и подробна книга с детайлни и разнообразни илюстрации фокусирана върху разбиранията за единението между духовната и физическата страна на секса в източните философии.
Книгата е сложна в своя духовен аспект, но същевременно проста в начина по който показва и обяснява практическите приложения на технитеките на Тантра и Дао.
Книгата е предназначена за хора, които търсят нещо повече в сексуалният акт от простото правене на секс. Според думите на авторите тя е за хора, за които “любов и доверие са синоними, и които искат не само да получават, но и да дават” За създаване на книгата те черпят информация както от древните текстове на санскрит, древнокитайски и тибетски така и от собственият си опит.

Философията на единението между любовта и екстаза трудно може да се предаде в кратък текст. Това което е сигурно, е че за търсещите повече екстаз и духовност в сексуалният акт, тази книга ще даде много отговори и ще отвори вратите към пълноценното сексуално удоволствие. В противоречие със западните традиции, практиките и философията на Тантра предизвикват към отпадане на нормите. Сексуалната свобода, приемането на широк спектър от сексуални актове и отпадането на ревността са залегнали в основните принципи на Алхимията на екстаза. Желанието да дариш партньора с удоволствие, неизменно води до удовлетворение.

Книгата е разделена на три части: Съзидателната сила,която ни дава възможност за духовно освобождаване и израстване; Трансцеденталната сила- която разглежда темата за Съвършенството и има формата на интимен диалог между Танра и негова ученичка; Съхраняващата сила, която ни помага да разгледаме пътя на любовта във всичките му аспекти и да изследваме радостта от сексуалното осъзнаване. Втората част е най-общирна и фокусирана върху практическата страна на секса.

Книгата е илюстрирана с 600 рисунки на Пени Слингър, сред които над 200 сексуални пози. Авторката е използвала образци от колекции по целия свят и е създала огромно разнообразие от еротични илюстрации, кото съставляват най-голямата публикувана колекция в света.

Сред подробно разгледаните теми са естествените цикли на правене на любов, любовните ритуали, задържането, взаимното поглъщане, еякулацията, оралният секс, хомосексуалността, целувката, първият път, еротичните фантазии, секс по време на бременност, менопауза и цикъл и много други. Книгата е задължителна за библиотеката, на всеки, който иска да научи повече за изкуството на любовта.

“Сред чувствата докосванвето е по-силно от всички други и умът е присъщ за него; “докосването на ума” съществува едновременно с чувството за допир.”

“В началото страстта на мъжа е силна и бързо приключва, но при следващи единения през същия ден той се люби все по-продължително. С жената е точно обратното, защото в началото нейната страст е слаба и времето до оргазма- дълго, но с всеки следващ път страстта й става по-силна, а времето й до оргазма- много кратко.”

Допълнителна информация

Автор:

Ник Дъглас, Пени Слингър

Брой страници:

384

Вулгарност на езика:

1

Наситеност със сексуални сцени:

4

BDSM:

0

Отзиви

Все още няма отзиви за този продукт, желаете ли да дадете вашия?

Бъдете първият дал оценка за “Алхимия на екстаза. Сексуални тайни”

*