Възрастите на Лулу

BGN 10

Категория: , .

Описание на продукта:

В тази изключително противоречива книга, аворът разкрива преживяванията на една 15 годишна тийнейджърка, привлечена от тъмната страна на секса. Прелъстена от 27 годишният Пауло, тя губи девствеността си още на 41 страница от книгата. Лулу се поддава на силното влияние на мъжете и се оставя да бъде експлоатирана сексулано по много и различни начини, най-вече от доведеният си баща ( Пауло). В ролята на силно доминиращ мъж, той с желание подлага Лулу на унижения, насилие, обездвижване, наказания, както и я предлага на други мъже. Лулу е готова да изпълни всякакви желания, като възприема публичните демонстрации като нещо естествено. Преживяванията се представят от първо лице и читателят се потапя в сюжета през призмата на Лулу. Пасивното й поведение, нейното безразличие и готовност контрастират с крехката й възраст. Удоволствието, което тя не спира да търси и желае, от друга страна придават допълнителна наивност на образа й. В описаните през погледа й сцени има много и различни нюанси. Тя често изпитва срам, срах, неудобство и болка, успоредно с възбудата.

В края на книгата Лулу достига тридесет годишна възраст и отново се въвлича със същата лекота в сексуални актове, но този път неудобството което изпитва е свързано с възрастта й.
Излизайки на пазара “Възрастите на Лулу” се превръща в бестселър за денонощие и печели наградата за еротична литература “Вертикална усмивка”, а едноименната екранизация е с участието на Хавиер Бардем.

Допълнителна информация

Автор:

Алмундена Грандес

Брой страници:

128

Вулгарност на езика:

3

Наситеност със сексуални сцени:

4

BDSM:

3

Отзиви

Все още няма отзиви за този продукт, желаете ли да дадете вашия?

Бъдете първият дал оценка за “Възрастите на Лулу”

*