Емануела

BGN 10

Емануела е класическа творба на еротичната литература, пуликувана за пръв път през 1967 г. на френски език.

Категория: , .

Описание на продукта:

Емануела е класическа творба на еротичната литература, пуликувана за пръв път през 1967 г. на френски език.С финният си и откровен език, тя завладява света, продава се в милиони тиражи и става основа за един от най-известните класически еротчни филми. Съществуват твърдения, че книгата е донякъде автобиографична за авторката Еманюел Арсан, както и че нейният съпруг е съавтор на текста.

Емануела е 19 годиншната съпруга на френски инженер, която отпътува за Банкок за да заживее с него. Още в самолета тя се отдава на секс с двама различни пътници, като това е първата й изневяра. Изключително сладострастна и същевременно невина, Емануела попада в кръговете на хедонистично западно общество в Банкок. Въвлича се в редица запознанства с жени и мъже, като се отдава на емоционалното си влечение към едно момиче. Книгата е изпълнена с детайлно описани актове и срещи между случайни и постоянни партньори. Почти всички герои са бисексуални и се отдават с желание на различни игри.
Сред интересните класически моменти са “прелъстяване на Емануела от 30 годишната й училека по скуош”, “маструбация в група жени, с помоща на голям, прав, зелен банан”, “секс в градината по време на коктейл”, като почти винаги действието се развива и пред погледите на други хора. Материите са фини, алкохолът е скъп, а учстниците красиви и сексапилни. Книгата е написана от трето лице и превежда читателя през непрекъснатата нужда на Емануела от любов и непреодолимото й желание да се отдаде на страстен секс.
В този текст изпълнен с еротично напрежение роман са обхванати широк кръг популярни сексуални практики. Не случайно, книгата се превръща в бестселър по целия свят.

Отзиви

Все още няма отзиви за този продукт, желаете ли да дадете вашия?

Бъдете първият дал оценка за “Емануела”

*