Кой е в леглото до мен – 60 портрета на мъже, които бихте могли да срещнете

BGN 6

Видовете мъже са категоризирани в седем основни групи, заглавията на всяка от които са повече от красноречиви. Така например „Противопоказно за нежни души“ включва Свинята, Свалячът и Айсбергът, а „Ако имате характер на звероукротителка“ ни среща с Господин Повлекан, Нарциса и Митомана.

Описание на продукта:

“Кой е в леглото до мен – 60 портрета на мъже, които бихте могли да срещнете“ е посветена на въпросите, които несъмнено вълнуват всяко човешко същество. Ще открия ли сродната си душа? Има ли бъдеще връзката, в която съм в момента? Или както шеговито се пита в подзаглавието на книгата: как да направя успешен любовен кастинг?

Това не е единствената обща работа на Розин Брамли и Аник Ланое, чието професионално ежедневие по един или друг начин е неразривно свързано с наблюдение и изучаване на човешкото общуване. Брамли е консултантка по проблемите на човешките взаимоотношения и авторка, а Ланое – режисьор, сценарист и кинопродуцент. Те определят „Кой е в леглото до мен“ като наръчник не само за всяка жена, която е в търсене на подходящия мъж, но и за останалите дами, вече разпознали избраника на сърцето си. Гарантират също, че читателката ще разпознае своя обект на желание в поне един от шестдесетте портрета.

Видовете мъже са категоризирани в седем основни групи, заглавията на всяка от които са повече от красноречиви. Така например „Противопоказно за нежни души“ включва Свинята, Свалячът и Айсбергът, а „Ако имате характер на звероукротителка“ ни среща с Господин Повлекан, Нарциса и Митомана. Разбира се, в края е отредено място и за групата „Не изпускайте за нищо на света“ , където се подвизават Страстно влюбеният, Господин Ролан Гарос и други. В цялото изложение авторите внушават идеята, че недостатъците имат и своите качества, както и че това, което за едни жени изглежда съвсем недобро, за други е мечтана комбинация от качества на характера.
Всеки портрет съчетава в себе си освен психологически тълкувания и поне един пример от живота. Винаги се завършва с полето „Нашето мнение“, където Розин Брамли и Аник Ланое обобщават написаното и дават по-конкретни съвети към жената, попаднала на дадения тип. Типичната френска духовитост присъства неизменно в описанието на наблюденията, така че книгата, освен всичко останало, със сигурност обещава и да ви усмихне.

Допълнителна информация

Издателство

Кибеа

Брой страници

288

Наситеност със сексуални сцени:

0

Вулгарност на езика:

0

BDSM:

0

Отзиви

Все още няма отзиви за този продукт, желаете ли да дадете вашия?

Бъдете първият дал оценка за “Кой е в леглото до мен – 60 портрета на мъже, които бихте могли да срещнете”

*