Месарят

BGN 10

Категория: , .

Описание на продукта:

В плен на мляскащата целувка
Месарят, застанал зад крехкото тяло на касиерката, облакатен на масата и почти залепен за нея,шепне мръсните си фантазии в ухото й. Публика на сплотения колектив са розовите разчекнати зайци и кокошките, висящи от ченгелите. Времето е горещо, а клиентите на месарницата престъват прага й с полепнали по телата си песъчинки пясък.Такава е лепкавата обстановка на публикувания през 1987 г. дебютен роман в книгата на Алина Рейес .
Главната героиня на по-скоро женското четиво пише писма до младия си възлюбени и се опитва да рисува цветя.Пороен дъжд се превръща в повод да излезе от бълнуванията на първата си чиста любов и да поеме соковете на новата си женска увереност под и върху и около тялото на масивния месар.
На финала се отдава на новооткритата си същност под луна, приемаща неусетно образа на череп. Лази с удоволствие на четитри крака и закусва с наслада със собственоръчно изскубани розови цветчета.

———-
“Месарят вдигна поотделно резените и ги нахвърли един до друг на дръвника. Те плясваха глухо, с нещо като целувка по дървото. С връхчето на ножа той дообряза котлетите, запращайки жълтите късчета тлъстина към плочките на стената. От топа, окачен горе на един ченгел, откъсна лист намаслена хартия, постави в средата му първия резен, пусна отгоре другите. И отново целувка, този път по-мляскаща.”

Допълнителна информация

Автор

Алина Рейес

Вулгарност на езика

2

Наситеност със сексуални сцени:

2

BDSM:

1

Отзиви

Все още няма отзиви за този продукт, желаете ли да дадете вашия?

Бъдете първият дал оценка за “Месарят”

*