Placeholder

Неудобна любов

BGN 8

„Чувствах се объркана, защото постоянно мислех за една жена, а не изпитвах вина. … Затова просто се наслаждавах на неповторимото усещане, че обичам за първи път в живота си!“

Описание на продукта:

Неудобна ли е любовта, когато жена се влюби в жена? Колко дълъг е пътят към удовлетворяването на собствените ни желания? И може ли да ни изненада онова, което ще открием в края на този път?
Книгата „Неудобна любов“ е част от серията „Познай себе си“ на издателство Кибеа. Това е белетристичният дебют на Марина Пенчева, в който тя разкрива пред читателите реалния свят на бисексуалната чувствителност.

Веднъж, като дете, когато задавах всеки въпрос, изникнал в главата ми, попитах майка си дали може да има любов между две жени. Тя се притесни и смънка нещо, че „може, но това съвсем не е работа“.

Още от първите страници на романа главната героиня не скрива, че е в търсене на себе си. Макар да не вярва, че студентството в Института ще осмисли живота й, онова, което открива там, я променя необратимо. На „Неудобна любов“ обаче не бива да се гледа като на книга за посттийнейджърски любови, това не е и поредният сборник с еротични истории. Пред читателя се разкриват моментите, в които възприятията избухват не само на физическо равнище, но и далеч отвъд. Описанието на непрестанната борба с неудобните желания е пропито с голяма доза психологизъм. А посланието на цялата изповед е свързано с преосмисляне на самотата, с преоткриване силата на взаимността.

„Чувствах се объркана, защото постоянно мислех за една жена, а не изпитвах вина. … Затова просто се наслаждавах на неповторимото усещане, че обичам за първи път в живота си!“

Допълнителна информация

Издателство

Кибеа

Брой страници

134

Автор

Марина Пенчева

Вулгарност на езика

0

Наситеност със сексуални сцени:

0

BDSM:

0

Отзиви

Все още няма отзиви за този продукт, желаете ли да дадете вашия?

Бъдете първият дал оценка за “ Неудобна любов”

*