Обици и змии

BGN 9.95

“Ако слънчевата светлина прониква във всяко кътче на земното кълбо, сигурно ще намеря начин аз самата да се превърна в сянка, само и само да се скрия в нея”.

Категория: , .

Описание на продукта:

Тази малка книга с изключителен дизайн носи в себе си наситени усещения за безнадежност, самота и депресия. Действието се развива в Токио и описва любовен триъгълник между три изгубени душй. Написана фино, книгата ни пренася в един свят на монотонно редуване на ден и нощ, в който главната героиня се стреми към болката, сякаш тя й дава надежда за живот. Поддавайки се на влиянието на татуист със садистични наклонности, тя става идеалната кукла в ръцете му. Изрусена и къдрава, слаба и депресирана, тя се оставя на грубото му отношение в търсене на одобрение.
Сексуалните сцени са пестеливи, но ясни, като превес взимат грубостите и напрегнатото чувство, което героинята изпитва в очакване на неизвестното.
Начина, по който тя се стреми към физическата болка, като път в търсене на смисъла и свободата, определят целия тон на книгата. С готовността си да изпитва болка и своята издръжливост, тя да предизвика възбуда у грубия и невъздържан татуист със стоманени очи, а той успява да създаде шедьовъра на живота си върху нейната бялата кожа.

И както самата Луи казва “Ако слънчевата светлина прониква във всяко кътче на земното кълбо, сигурно ще намеря начин аз самата да се превърна в сянка, само и само да се скрия в нея”.

Допълнителна информация

Автор:

Хитоми Канехара

Брой страници:

108

Вулгарност на езика:

2

Наситеност със сексуални сцени:

2

BDSM:

4

Отзиви

Все още няма отзиви за този продукт, желаете ли да дадете вашия?

Бъдете първият дал оценка за “Обици и змии”

*