Placeholder

История на Окото

BGN 10

Четейки, читателят изпитва силно неудобство от поведението на героите, докато пред погледа му се разкриват ясни и детайлни описания на желанието им да намерят удовлетворение на нестихващата си възбуда.

Категория: , .

Описание на продукта:

“История на Окото” от Жорж Батай е книга за смели читатели. Публикувана за пръв път през далечната 1928 година, тази творба разбива с поразяваща острота две от най-големите табута – голотата и убийството. Сюрреалистичните сцени, изпълнени с кръв, сперма, урина, вътрешности, яйца и косми, напомнят на размаха, с който Тарантино разбива и омазва с кръв красивите жени във филмите си.
Историята на романа показва безсрамните и жестоки игри на двама онаниращи, възбудени и голи тиийнейджъри. В провокиращите си забавления те потъпкват всички авторитети, нарушават всички правила и са винаги омазани с телесните си течности. Батай разкрива пред читателя ярки, наситени и красиви гледки, които са силно възбуждащи. Изключително образните описания на красивите и похотливи млади герои, облечени с копринени чорапи и жартиери са в силно противоречие с шокиращите им игри. Четейки, читателят изпитва силно неудобство от поведението на героите, докато пред погледа му се разкриват ясни и детайлни описания на желанието им да намерят удовлетворение на нестихващата си възбуда. Най-шокиращо въздействат липсата на мотивация за постъпките и буквалността, с която тийнейджърите изпълняват фантазиите си в реалността.

Допълнителна информация

Автор

Жорж Батай

Брой страници

64

Отзиви

Все още няма отзиви за този продукт, желаете ли да дадете вашия?

Бъдете първият дал оценка за “История на Окото”

*